U bent hier: Home

Disclaimer

DISCLAIMER

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt .

Verzamelde persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist of t.b.v. product en marketing onderzoek. U kunt op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en type fouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Vdeorecept.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannenons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgenvan (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten.
Het auteursrecht op deze website berust bij Videorecept VOF of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Videorecept VOF. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door .
ZOEKFILTER
Categorie:
Kids place:
Zoek item:
Bakken met Koopmans BBQ
POLL

Ik wil graag de maandelijkse nieuwsbrief van Videorecept.nl ontvangen en zo op de hoogte blijven van nieuwtjes en mooie aanbiedingen. Lees meer

Naam:
Email:
  Abonneren   Afmelden

Laat uw telefoonnummer achter en ontvang gratis en uitsluitend per sms exclusieve aanbiedingen op uw interessegebied (geen abonnement).

Telefoon
Naam
Email
 qPWCz3
Tik deze code over
Zegro horeca groothandel
Nieuwe telefoon?